Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 <br> <br>


Fan vad less jag kan bli

På killar
På mig själv
På att sova för länge
och lägga mig för sent
På att jag inte tvättar tillräckligt ofta
eller äter tillräckligt bra
På alla fläckar som inte går att tvätta bort
På alla hål i plånboken
På alla ogjorda läxor
och allt latande som pågick istället
På den gången en kyss aldrig skulle varit

På de gånger jag varit tyst istället för talat
På de människor som låtit mig vara tyst
eller aldrig försvarat mig
På de som aldrig frågar hur jag mår
På den djävla världen som bara regnar bort
På den jävel som fick mig att gråta
och på han som aldrig fanns där för att stötta mig
På alla gånger jag inte bett om hjälp
eller erkänt mina fel
På alla de som inte velat ha mig
eller gjort så jag velat ha dem

Fan vad det går att bli less

På min egen eviga klagan
På skuldkänslorna över att jag borde vara nöjd
På mina dåliga sidor
och alla andras bra
På den gången jag glömde bort att njuta av en kram
och de gångerna jag aldrig fick någon sista dans
På att ständigt vara elak dum och naiv
På att ständigt inte leva mitt eget liv




Fri vers av widmark
Läst 958 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-08 15:38



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra!!!
2007-09-21

  Havsjungfrun
skitbra..du lyckades sammanfatta allt där som jag också känner ...sparar denna..=)..och tack för en mycket bra text!
2007-04-07

  ängel utan vingslag
jättebra .
/ tove .
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark