Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVITT?

fy på mig

FY
    FY

       FYYYYYY

sitter jag på arbetstid och skräpar med ord?

*fnitter*

ja... jag gör nog det...

sorry chefen
     jag tänker på jobbet ibland när jag är hemma med



ÄR VI KVITT DÅ?




Fri vers av Xena
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-08 16:48



Bookmark and Share


  PaksWolf
Vi får se det så. Borde kanske titta igenom högarna på skrivbordet här, istället för att kommentera dig. :-)
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Xena