Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojkar kan inte trolla



då inget existerar och allting plötsligt luktar, luktar tre prickar i nacken, smakar solfläckar, smakar som vetenskap.
- det handlar om bekräftelse, om att veta.
- jag behöver det, dig. behöver dig.

handflator tryckta mot
handflator brända märken och röda
naglar, sitter på vägen, i bussen. på väggen, fastspikat på väggen.
- har du inte lärt dig det än, mitt hjärta? det går inte att lita på någon annan än dig själv, det vet du väl?
- om jag bara hade dig hos mig om jag
bara hade någon som dig hos
mig..

hur ont det än gör. när du är sådär
väldans förkyld så ska jag smeka dina halsmandlar och
gräva i halsen tills jag hittar min bekräftelse, bekräftelsen vi behöver, kommer du ihåg? & då jag hittat mig själv där inne, då kan jag veta, och vara kärlek.
med dig då, med kärlek,

- jag behöver ingen karta, jag vet ändå aldrig vart jag ska.
- håll hårt om hatten, bara. håll hårt om den du älskar, en sån som förvirrande letar sig fram, och hittar och tappar bort. och vacker. vacker såklart.




en 2,
tre prickar i nacken.







Fri vers av livet
Läst 781 gånger
Publicerad 2007-01-08 20:18



Bookmark and Share


  osynlig
hjälp vad vackert
"- jag behöver ingen karta, jag vet ändå aldrig vart jag ska."
den meningen ska jag minnas för den är underbar
2007-01-14

    majbarn
hanna
jag är dum som inte läser och kommenterar varenda jävla text du publicerar för du är helt fantastisk på att skriva
jag vet inte vad jag ska säga
tack för att du är bäst i världen
2007-01-10

  edvin medvind
Haha! jag tänkte att det var en annan som hade skrivit den här när jag skickade min förra kommentar, det var kanske bara för att du har bytt bild eller nåt. Det var därför jag skrev att den var annorlunda.
men ja... äsch den är fortfarande riktigt bra.
2007-01-08

  edvin medvind
Lite annorlunda än du brukar skriva men ändå så finns rytmen och balansen där.
Jag är trollbunden som vanligt.
2007-01-08

    ej medlem längre
ah! underbar!
jag vet jäklar om
prickar! har en förkärlek
till prickiga män
vackert, vackert
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet