Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det.


Om idag hade varit min sista,
hade jag gjort så mycket
jag aldrig skulle våga nu…

Men en dag kommer vara min sista,
och hinner man allt på en dag?




Fri vers av Dead dreams living
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-01-08 20:43



Bookmark and Share


  stefan.g
Verkligen tänkvärd, bra skrivit!
2007-01-08

  yoyyo
aj aj aj kommer på mig själv sitta här och tänka precis de du läser och ne man hinner nog inte allt man tänker på en sista dag om man inte är riktigt snabb.
fan du har så rätt i de du skrivit
något man borde tänka på

måste bokmärka denna
2007-01-08

  Eline.P
Fina tankar! Visst gäller det att ta vara på livet NU. Vi vet inte hur mycket "sedan" som finns framför oss. Själv vaknade jag upp sent men
håller på att ta igen. Morgondan är oskriven. Klokt och mycket bra formulerat.
2007-01-08

  aprilsolen
Vissa saker kan man inte för många gånger.
Bra.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living