Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurendrejeri

Jag var byggd av dig, men du lever endast genom mig.
Ett paradoxalt fenomen som jag försöker ignorera.




Prosa (Novell) av Vrickard
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vrickard