Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratterskornas tribut

 

 

 

Jag håller skiljsmässa

i mitt predikorum

Kyrkklockorna slår redan i alla torn

Välkomnar profeterna

 

De är alla kvinnor

Skratterskorna

 

För här ska inga tårar fällas

När jag säger ja till

livet

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-01-08 23:40



Bookmark and Share


  Howlit
Den nya tidens prästinnor kanske?

Fyndig och bra text.
Kram
/Mija
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld