Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring på klockan!

 

 

Ring på klockan till min kroppshydda

Bulta på min hjärteport

 

Berör det jag försökt beskydda

Kom innanför och gör det fort

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld