Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonkast...

 

 

Jag kastar ett öga på dig

 

Du fångar det och ler

 

Jag har aldrig sett ditt leende

 

ur den vinkeln




Fri vers av Mareld
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-01-08 23:50



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vilka underbart väl
valda ord. Ja, tänk så
vacker, och överaskande,
poesi kan vara!
2007-01-14

    eva m h
Där satt den!!
2007-01-08

  TiVa
underbar!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld