Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefins tavla

Älska och krama mig,
när jag är liten.
Så lär jag mig att älska och krama,
när jag blir stor!




Övriga genrer av jäntan
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 01:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så sant!
2007-01-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så fina ord, och så sanna! :)
2007-01-21

  Fanar
Fina ord du har skrivit, enkla men betyder så mycket
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln