Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första december tänkte jag på


bara för att det är december är det inte försent


livet Mitt i brotts-
tycken

skrivet på pappersflisor

insvävandes genom fönstret
störtar insikterna om förflutna utsvävningar

att möta dig och berätta om
ditt blivande syfte; att klä natten




Fri vers av sotlugg
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-01-09 03:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant och oväntade/nya formuleringar som får en att tänka till,liksom övriga nya dikterna. Allt bra annars? hälsningar benjamin
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg