Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden



längs ådror
längs hud
längs armar
längs vägar
och trasiga ljud

leder tankar
leder tankar
till tankar som inte vill fram

som aldrig kommer fram
som aldrig får komma fram

som jag

& alla väggar inuti
utanpå
& runtomkring
har jag byggt
bara för dig

som håller dig
som kramar dig
som kysser dig
som älskar dig

på avstånd inom räckhåll
står ligger rör du dig
alldeles bredvid
och alldeles intill
inom räckhåll
men alltid
en avgrund
ifrån

på avstånd

längs ådror
längs hud
längs armar
längs vägar
och trasiga ljud

leder tankar
leder tankar
till tankar som inte vill fram

på avstånd

håller jag dig
kramar jag dig
kysser jag dig
älskar jag dig


och du vet inte
att jag sover med dig

varje natt


på avstånd




Fri vers av Johannes
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-01-09 13:31



Bookmark and Share


  Lady_A
Jag hade nog älskat den ändå bara för att den är fin och för att ditt formspråk tilltalar mig väldeliga, men nu älskar jag den än mer eftersom jag lever livet just så just nu
2007-01-13

  Ms Lovecraft
Vackert om kärlek på avstånd.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes