Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädda mig ifrån min egen fallgrop.


sjunker ner på knä,
knäpper händerna,
och ber en bön ifrån djupet av min själ.

*ta mig här ifrån*

det är så mörkt här.
ständig natt.
hjälp mig hitta ljuset igen.
rädda mig från det helvete,
som jag har fallit ner i.

snälla någon,
rädda mig,
ifrån mig själv.




Fri vers av rosentagg
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-02-09 15:19



Bookmark and Share


    Suicide
Jättefin, *mkt rörd*
Känner igen mig så jävla mkt i den här texten!!
*kram*
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg