Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semestern är över

Ångesten kommer klampande
måste visa att den är tillbaka från semestern
semestern som varat i flera år

Detta var vardagsmat
förut

Jag förstår inte
hur jag kunde leva med det
dag
efter dag
efter dag

Först nu inser jag hur lycklig
jag varit
de senaste åren




Fri vers av aPorcupine
Läst 631 gånger
Publicerad 2007-01-09 17:25



Bookmark and Share


  Elina Källman
bra ylva,
men,
hur äre egentligen?

KRAMKRAMKRAM
2007-01-10

    Bim
Bra text,-hoppas du är rustad.Hälsn.Bim
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine