Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar kan inte laga mig nu

 

Du höll dina vackra händer utsträckta

medveten om min isande rädsla

för grymt bortkastad tillit 

 

I ett pulserande varmt ögonblick

tillåter jag för första gången

mitt hjärta vila mellan dina fingrar

 

Du håller försiktigt mjukt en sekund

med ett litet snett leende

så stilla, sliter du det sedan itu

 

Tårar kan inte laga mig nu

     




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 874 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 18:26



Bookmark and Share


  liten_snopp
Vackert skrivet, kunde nästan känna hur hjärtat slets i tu...
2007-01-23

    Erika H
i ett ögonblick av kärlekslängtan
vilar du dig i någon annan
i ett ögonblick av väntat svek
splittras livet itu
och kärleken finns ej mer

vackert skrivet
smäktande toner
doften av falskhet känns frän

mycket bra!!!
erika
2007-01-19

  Bissen
Åh det gör ont...
Mkt vacker text!
2007-01-11

  ia VIP
den berör väldigt mycket
en stark text
2007-01-11

  SusanneStrömstedt
Mycket vacker skrivet...
2007-01-11

  Micael Axelsson
Smärtsamt verklig känsla... ena sekunden levande lycklig, för att i nästa stå tomt berövad... där inga tårar kan fylla behovet.
2007-01-10

  H. Karla
Fantastiskt bildspråk som svider genom märg och ben! Jag vill bara hålla om dig...
2007-01-10

    Sony
Aj, den här gör ont att läsa. Mycket välskriven.
2007-01-10

  eatinginside
Grymt snyggt skrivet!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg