Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier kan ha trista verkligheter bakom sig.

Du är som hetingen i filmen, han med tvättbräda och en riktigt het solbränna. Du har muskler och får alla tjejer att dregla.
Du är snäll och rolig, vem som helst faller för dig.
Ditt leénde skiner upp vår värld.
Och ditt skratt får oss alla att vakna till liv.








Synd bara att du är en fantasi!




Fri vers av Linda^^
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^