Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pissade på klagomuren i Jerusalem

Jag pissade på klagomuren i Jerusalem
Inte för att jag var nödig

Utan bara därför att det var så in i helvete roligt




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-01-09 20:15



Bookmark and Share


  eatinginside
Hahaha, ja din text var minsann också rätt rolig...
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus