Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga

Jag flyer uppåt
Nej, jag flyger inte, jag kan inte flyga
Jag kan inte kasta mig mot marken och missa
Jag har försökt, men det går inte
Men uppåt kommer jag
Jag klättrar uppåt i trädet
Jag är duktig på att klättra
Det är något jag alltid fått höra
Jag älskar att klättra, det bästa är då man kommer högst upp
För då man är högst upp, då kan man se världen
Jag har aldrig klättrat så här högt förut
Jag har aldrig varit högst upp
Men jag har hört att man kan se världen
Och jag vill se världen
Se den, en första gång
Jag vill också flyga en första gång
Jag tänker pröva mina vingar,
trots att jag har alla odds emot mig
Jag är uppe nu, jag kan se hela världen
Ett glädje tjut bara slipper ur mig,
jag kan inte rå för det
Jag kollar runt
och slänger mig ut
Jag missade!
Jag kommer att få leva, trodde jag,
jag missade inte, jag dog,
jag kan se mig själv ligga på marken och ta mina sista andetag
innan jag dör




Fri vers av MikaChan
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-09 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan