Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration: Art Gallery of New South Wales


canvas i svart

där sitter du
gnidande knogarna blodiga
över en gråtande canvas
pallen vickar
av din övergödda rumpa
och färgerna flyr dig
väggen viskar svart
och ögonvitorna blänker
men penseln vägrar
hjärtat svälter
medan älskarinnan penetrerar plånboken
pallen välter
och din canvas dränks




Fri vers av sompio
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-01-10 02:01



Bookmark and Share


    pladask
underliga bilder dyker upp för mina ögon när jag läser. men konst ska ju lidas fram, och det verkar nog denna målning ha gjort. fast jag är inte säker. den lämnar ingen känsla av säkerhet.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio