Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkalla Kärlekskyssar

 

snötäckta vantar
och sjuttiofem tums tavlor
allt är precis som vanligt här
förutom
(du vet den där)
lådan?
lådan du la kärlek i
när du gick hem på kvällen
för att sova
medans jag låg där och tänkte på dig
iallafall,
lådan är kvar 
den är kvar
men utan vinterkalla kärlekskyssar
helt tom
det är
tomt överallt just nu
kanske är det bara för att
du gått hem och lagt
Vinterkalla Kärlekskyssar
hos någon annan 




Övriga genrer av TedEdFred
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 15:00



Bookmark and Share


  andreawolf
det absolut bästa jag har läst av dig!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred