Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo tack, jag mår bara bra nu

 

Stänger inåt

Känner inget utåt

Häller blodet från såret i vasken

 

Ömsar skinnet du svept in mig i

och täcker ärren med nytt

 

Bryter luftslottet i bitar

blåser bort dem sen

 

Skärvor efter brustet hjärta

kastas till glasåtervinning

 

och tillvaron som av färger målats

bleknar till grå vardag igen




Övriga genrer av mejo
Läst 1298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-10 21:09



Bookmark and Share


  Jojo
sorgligt, bedrövligt och verklighetsbeskrivande
men väldigt fint skrivet
2007-02-22

    sunnanvind
vad bra skrivet!
Så krass o ändå så vacker!
2007-02-19

    JJ VIP
Bra dikt! De sista fyra raderna gillar jag allra mest, men hela dikten är bra! Mvh. JJ.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

mejo