Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek.




\"Vår kärlek är som universum,
Den tar aldrig slut!\"




Fri vers av Linda^^
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:15



Bookmark and Share


  Nattis83
Vackert! Där slog du huvudet på spiken! /Natalie
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^