Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången...

 

 

Hans tyngd

andedräkt

svett

 

i n t e t ä n k a

 

förtränga

smärta

 

s t ö t e f t e r s t ö t e f t e r s t ö t

 

en evighet

svart

 

 

 

för en handfull dollar




Fri vers av Nettan
Läst 628 gånger
Publicerad 2007-01-10 22:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som en parafras på verkligheten. Eller filmen. Den gode, den onde, den fule. If you have to do IT, do IT, don't walk.
2017-09-16

  månica
bra formulerat

men det kan likaväl vara skr i en lägenhet på hisingen, eller huset mitt emot, det sker överallt.
2007-01-15

    Mattias Karlsson
Mycket koncentrerat. Motorolja på långkok. Ont.
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan