Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett patetiskt försök

Det var ett patetiskt försök att överleva
en sista tråd att hålla sig fast i
Likt en man på en sjunkande båt
grep han tag i masten
Men vad man egentligen ska göra
är att släppa taget
innan man åker ner i vattnet med båten

Ja, det var ett patetiskt försök att överleva
det där sista loppet, sista flykten
För han sprang trots att han visste
att hans jägare skulle hinna ikapp

Han vände sitt ansikte bort från världen
tålde inte se sådana hemskheter
Hans själ var trasig, sårad av krig
Det hemskaste finns oftast inuti
(Och man kan inte vända bort sitt ansikte
från sig själv)




Fri vers av Lo Z.
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-01-11 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.