Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Felsteg

Jag vandrar
inåt
på tunn is
mellan issprickorna
vakar du över mig
om jag tar ett felsteg
och ramlar ner i din vak
skänker jag då mina ord
till din mun
skänker jag mitt liv
till dina händer?
Förtjänar jag det du ger mig?




Fri vers av Tigerflickan
Läst 650 gånger
Publicerad 2005-01-17 14:58



Bookmark and Share


  Rachel Roth
också denna dikt tycker jag om...läser den på mitt sätt...så lätt ett felsteg blir fler.....och det blir svårt att reda ut...
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan