Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av  mina läsare klagade över att inget skrivits om henne.. det kan man ju inte låta stå oemotsagt..



En \'ingen haiku\' haiku

 

Oskrivna ord är

även osagda, börda

på en sargad rygg

 

 




Bunden vers (Haiku) av Björn Donobauer
Läst 909 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-11 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer