Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om en jobbig period bara.




Hej jag heter Malin och just ibland så hatar jag nog mig själv.

 

Jag vet att jag nog begär allt
för mycket av dig
hör hur du slutar andas
minuterna innan ditt hjärta slår
under ett täcke fullt av tvivel


det gör så ont när du
ligger millimetrar ifrån mig
och vi leker
inte nudda varandras själar
för det kan göra ont


Sedan då ditt pekfinger
letar sig upp till min halsgrop
är det där älskling -
det brister.




Fri vers av Oprofessionell
Läst 1133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-11 13:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
"Hej jag heter Malin, jag är en gudinna"

Du har rätt att begära precis allt du vill, samt ännu mer.
2015-04-29

    livräddaren
mittennstycket är helt fenomenalt!
2008-02-19

  Ulf Lagerholm
ja älskogsleken blir just ingen lek
om inte andarna kan fara runt med
varandra -

å sista stycket -
vikken nockout!!!
2007-10-25

  Wingardium LeviosA
blir sjuk av sista raden, den träffar så hårt!
2007-04-14

    ej medlem längre
Japp, väldigt, väldigt bra!!
2007-04-11

    Mi11ie
Vacker och vacker och ännu mer vacker. gillar den här-. Och föresten. Jag heter också malin ^^
2007-04-10

  Mikkiz
älskade sista meningen... den sa hela texten med 10 bokstäver..
2007-03-02

  *Camilla*
Underbart vackert!
ÅÅÅÅÅH
bokmärke!
2007-03-02

  ordterroristen
Oj, andra stycket är ett så fenomenalt känslostycke att jag inte pallar med att läsa mer. Hejdå till poeter ett tag - sånt här nästa lite ohälsosamt när allt kommer omkring!
2007-02-25

  fröken bäckström
du skriver så bra, allting

jag gillar att \"jag heter malin..\" i titeln. det gör det extra utlämnande
2007-02-23

    mellanmål
Uppriktigt och fint. Smartsamt eftersom det kanns tvarakta.

Mm
2007-02-09

  himlen
\"inte nudda varandras själar
för det kan göra ont\"

Fint !
/ E
2007-02-06

  Lollan_
fin, mycket fin :)
'under ett täcke fullt av tvivel'
Vackert! :)
2007-01-25

    Jennie1127
oj va fin!
älskar den!
2007-01-23

  Skosnöret
AH! Wow! Gött jobbat! Riktigt fint beskrivet med lekarna ni leker...och sista stycket slår allt annat! Slutet tog tag i mig och fulländade dikten.
2007-01-22

  Daniel_78 VIP
det låter väldigt jobbigt
. minuterna innan ditt hjärta slår. är snyggt.
stycke två om att ligga brevid utan
att känslorna gör ont att läsa.
bra ja.
2007-01-17

    Ängel i regnet
åh, vad fint. Verkligen bra!
2007-01-13

  Joakim P Udd
jag är min värsta fiende ibland och
den plats jag tar till min
kan vara mitt helvete

i helvetet brister det
ofta
utan att något tar slut eller
förändras ändå
2007-01-11

  mariann
"..vi leker
inte nudda varandras själar
för det kan göra ont"

och där blev jag förtjust i din formulering.
Men du, hela är fint.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell