Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 dagar kvar, sen ses vi om en månad




Retreat

på fjärde dagen ska hon resa

en plats inom

väntar med öppna dörrar och fönster

Här ska hon finna en klarare tankebana

ett ärligare möte med sig själv

en plats närmare alltet

 

Det stundar retreat




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-01-11 14:22



Bookmark and Share


  glittertindra
Att ta hand om sig själv är mycket viktigt. :) njut!
2007-01-15

  Söder
Ha det fint!
På din retreat...
2007-01-11

  Jack E. Gladh VIP
Lycka till!
2007-01-11

  Måna N. Berger
Spännande dikt, med, gissar jag, absolut verklighetsförankring. En månads retreat? Lycklig du!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson