Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där vackra man känner i bland

Vi dansade tillsammans den där kvällen.
Du och jag. Förevigt?
Jag tog mina skor i handen
och gick vi gick iväg.
Du och jag. Förevigt?




Övriga genrer av Ylwa Moon
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-19 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET