Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker, vacker. Snygg, snygg. Söt.

Jag är full, full, FULL av kärlek.
Jag strålar av kärlek.
Jag älskar dig.

Din kärlek gör mig lycklig och glad
med din vackra, vackra kärlek.
Du är vacker, vacker, vacker, vacker.
Du är snygg, snygg, snygg, snygg.
Du är söt, söt, söt, söt, söt, söt, söt.
Du är under-underbar.




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-01-12 19:10



Bookmark and Share


    selmut
Exakt.
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET