Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir bara så irriterad


När fegheten tar över förmågan att handla

En flicka blev slagen idag
Alla stod och tittade på
Utom de som slog.

De slog och de slog,
Resten skrattade.

En pojke blev mobbad idag,
För att han hade en annan hudfärg än de andra.
Han blödde, lika rött blod som alla andra.

Men han hade en annan hudfärg,
Och var inte lika värdefull som de med den 'rätta' hudfärgen.

En tonårspojke hoppade framför tåget idag,
Ingen gjorde något för att hindra honom.
Därför att ingen orkade.

Mamma och pappa gråter där hemma,
Han är borta för alltid och lämnade ett brev som minne.

Jag var en av dem,
Det var jag som fick dem att skrika av smärta
För jag var där och jag gjorde inget.
Jag var helt enkelt för feg.
Det var det värsta av allt.




Fri vers av Elina Källman
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 22:52



Bookmark and Share


  Svartochvitt
trillade in här, och blev så förvånad att du hade lagt in något så pass relativt nyligen. du är dock lika bra som alltid!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman