Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min högsta önskan är att du ska bli min

I mina tankar finns du hela tiden, jag kan inte tänka på något annat. Varför är du tvungen att vara så jävla underbar? Skulle vara enklare om du inte var det, för då skulle jag hur lätt som helst kunna glömma dig. Men nu är du ju inte det, olyckligtvis. Jag har inte känt den här känslan på länge, för det är som om varje gång jag ser dig känns det som allting stannar till och jag vet inte varför. Men så fort du går förbi känns det som att det ända jag vill är att komma dig nära, det är alltid samma sak varje gång vi ses. Om ändå min önskan om att du har känslor för mig kunde slå in, jag vill det mer än någonting annat. Varför känns det som om det är bäst att ge upp, jo för att du snackar med heta brudar dag och natt. Du kan få precis vem du vill, så varför skulle jag vara något att ha liksom. Jag kan ju alltid drömma om att det är du och jag, men mer blir det inte, det vet jag.




Fri vers av tyllman
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-12 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tyllman
tyllman