Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

Du min kära
sockersjuka
skugga -

- var är du nu?

Du mitt viskande
inramade
lilla ovädersmoln -

- hör du mig nu?

Du min rödlistade
frigivna
fångvaktare -

- säg något om du ser mig
det räcker med bara ett litet pip
som i kurragömma
när gömstället är för svårt.




Fri vers av Söndermarken
Läst 799 gånger
Publicerad 2007-01-12 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken