Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kategori tre

Stormvarning utfärdad över hela landet
Västerbottens kustland kategori tre - röd

Snökaos, hårda vindar, sekundmeter
Vad är vår hastighet?
Hur mycket luft kan vi segla på
om vi sträcker ut armarna och dras med?
Vi går baklänges för att skydda oss
mot den vassa snön som attackerar våra kinder

Det är så härligt att se
hur ett leende från dig
kan övervinna allt det där

Mellan fasaderna faller flingorna
så sakta, sakta




Fri vers av Söndermarken
Läst 783 gånger
Publicerad 2007-01-12 22:30



Bookmark and Share


    L.I.E
ahh, det känns som dina dikter har tagit en lite annorlunda riktning, rätt mig om jag har fel, men det är inget negativt :) Ska bli roligt att se fortsättningen :)
Adioos mi amiigo ;D
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken