Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här inne på poeter

här inne är det inte så läskigt att säga vad jag känner.
här inne är ord som älska, förlåt och tveksamhet inga svärord.
här inne bara väller dom ur mig.
som om jag endast bestod av sådana ord.

när jag sitter vid min dator strömmar allt upp.
allt det som jag inte kan vara annars.
tveksam, undrande, lessen!
utanför mina fyra väggar är jag en viljestark och bestämd person.
jag säger precis vad jag tycker och tänker,
utan att ens fundera över vilka konsekvenserna kommer att bli.
jag förhastar mig alltid.
och jag beklagar det aldrig.
jag är...stark.
bestämd,
vet vad jag vill.
i alla lägen.

det är inte så mycket som förändras här inne.
bara det att här är det tillåtet att inte alltid vara säker.
jag ångrar inte att jag fortfarande är rakt på sak
och inte bryr mig så om vad andra säger.

men ändå.
här behöver jag inte spela.
här behöver jag inte alltid skrika högst.
här kan jag vara en annan \"mig själv\" än den jag är i skolan.

här lever rosentagg.
inte Catta.




Fri vers av rosentagg
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:06



Bookmark and Share


  Max T
Eller hur! Dessutom så är det här ju ett jättebra sätt att få ut ilska/förvirring/glädje/allt annat på ett konstruktivt sätt. Det blir ju banne mig konst!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg