Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är han hemma igen..


Hitta hem


Han hade varit på resande fot

Hon var lycklig att han hittade hem för

han är alltid vilsen utan henne.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 616 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-13 21:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skön i sin mening där vilsensjälen fann ro tillsammans med en annan själ !!!
2008-05-17

    Camillaa
tilltalande1

bravo!
/ C
2007-01-22

    sunnanvind
Så fin!
2007-01-22

    JJ VIP
Den där resan är den geografisk, sinnlig, eller rent av fysisk... nu fick jag nåt att fundera över. Bra! Mvh. JJ.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi