Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill skriva så mycket men ord räcker inte till


Det går inte att tämja orden


Man kan inte tämja orden
De rör sig aldrig som man vill
29 bokstäver med egna viljor
Går inte att tvinga
Det går kanske att följa med
Flyta med strömmen och
Dansa i vinden men
Det går aldrig att tämja orden




Fri vers av Lithia
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-01-13 22:57



Bookmark and Share


  Max T
Så sant... Kan inte tyglas, kan inte förutspås vad som blir av dem... som människor ungefär ;)
2007-01-20

    Cammo
sant
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia