Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvals.

Dans Dans Dansa
mig ut ur stormen som
kastar mig, En vante, rakt
in i vatten mot
klippor.

Lägg en
vals och Vänta!
ta tre steg åt vänster för
där bor
Ensamheten du lämnade
efter dig.

Och
står du på tå Kommer
du svaja
men träden rasar ändå
ner när naturen
Skriker.

Dans Dans Dansa
för min fingrar
är is.
Var god försök igen
Senare.




Fri vers av MaryScary
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-14 11:06



Bookmark and Share


  Mr G
Denna valsande dikt får en känna
lite av vrakspillrorna
Skriven i tretakt och förmedla med sin
rytm en Dans,dans,dansa
känsla
Tack för en bra dikt med ett riktigt schvung

Mr G
2007-01-14

    Camillaa
Bra skrivit!

/ C
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

MaryScary
MaryScary