Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjeinsulin



du har blivit mitt glädjeinsulin

som rusar i blodet

när som helst

en kanyl

ett litet stick

ett tryck

så svävar jag igen

med den euforiska smaken av dig




Fri vers av Elin Sundström
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-01-14 13:07



Bookmark and Share


  LassO
Även om jag inte gillar liknelsen med stick, så visst är det en skön liknelse. Lite dubbelbottnad, som det mesta här i livet.
2007-09-13

  Merrlina
åhhh vi´lken härlgt dikt håler med alla andra som skrivit
skit bra
2007-02-04

    Smurfer
Den här var kanon Elin! Tusan vilket skönt flyt och vilken känsla den ger!
2007-02-02

  Матрёшa
wow! den här var verkligen bra. man känner ruset i dina rader! den här får bli bokmrkt av moi!
2007-01-22

    Silverbjer
Den här älskar jag!! Du fyller mig med glädje, den starkaste drogen. Tack!
2007-01-14

    Sony
vackert, enkelt skrivet. Man känner det du beskriver:)
2007-01-14

  thyra
Glädjen känns i den här. Fint!
2007-01-14

    Camillaa
Gudsåbra!

/ C
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström