Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt.

skulle vilja öppna munnen och säga nåt,
men det går inte.
skulle vilja vända mig om och säga, förlåt,
jag var dum.

HUR SVÅRT ÄR DET?????

säger min hjärna.

JÄTTESVÅRT!!!!!
svarar mitt hjärta.

och min mun säger ingenting, mina ben rör sig inte.

ditt hår blåser i vinden och det enda vi båda hoppas på
är att jag ska säga
förlåt, vi glömmer detta.

men eftersom det ska va så jävla svårt för min mun
och mina ben och mitt hjärta
ja
allt i min kropp utom min hjärna
som tänker för sig själv denna enda gång, alla dessa gånger,

SÅ STÅR VI DÄR

och det gör ont

FÖR DU GÅR.

du försvinner bort, dina steg är besvikna

och jag förstår dig.

JÄTTEMYCKET .




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-01-14 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag