Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är konstigt








D e t ä

R

K o n s
t i gt

Hur
Jag
tapparmigsjälv

När

Inteduärmedvidsidanomföratttauppmig

D e t ä

R
Ä
N
N
U

Konstigare hur stark jag upptäcker att jag är

När du är B O R T A




Fri vers av Ilana
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-01-18 21:51



Bookmark and Share


    Mejja
...och du är bra! Fyllda rader med innehåll!!!! Hejjar på dej!
2005-01-25

  Ann-Cathrin
vad snyggt...och stark text med starkt budskap och gillar layouten oxå...!
2005-01-19

  Jenny*
fint skrivet.
2005-01-19

  Cattis Rönn
och visst är man starkast i sig själv...men ibland behöver man en axel att luta sig till...Bra skrivet!
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana