Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har mycket att stå i när man står i försmak.




Familjestolthet

Allt eftersom kom natten
Den stilla blåsiga kalla
Som viskande skröt om katten
Som strök svansen framför alla

I skogen föll tall, björk o gran
Vågorna hävde sig över
På bron kraschade en vacker svan
Som vänligt bars bort utöver

Inatt skall vinden mindre vina
Barnet det sover sött
Ovetandes om andras pina
Att sakna en tår av rött




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 00:11



Bookmark and Share


  Fredric
ja, eller med smak av en.... och ett bär så rött? ;-)
2007-01-15

  Magnus Mojo Olsson
Åh vad gott det låter!!!
2007-01-15

  Fredric
vad sägs om en en glas med rött? ;-)
2007-01-15

  Laijza
Härligt perspektiv, mycket fin!!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön