Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varken hon eller du vet hur mycket jag gör för henne


Hysteriskt överbeskydd



Jag har offrat en massa tid
jag kunnat tillbringa med andra
någon annanstans
Inte bara för att jag var tvungen
utan för att jag ville

Pengar utan värde..
jag kastat för hennes gunst

Tråkat mig själv
med \"Pling-plong spelet\" eller \"Finns hos Bamse\"
för att jag vill se henne skratta
Höra det

Spelat med fingrana över hennes revben
tills hon vrider sig i kramper,
tårar och tjut
Överlycklig

Jag har slitit all skrik och oförståelse
hon skulle fått
och dragit allt över mig själv
De orden ekar fortfarande
men hon är skonad
Hennes själ är hel
Hon kan fortfarande tro att de älskar

Jag har dyrkat henne gränslöst
alltid alltid alltid
det här lilla, söta flarnet
utåtsett oförtjänt
Hjärtat vrids flera varv om sig självt
för att jag inte kan visa eller säga det
Att det inte finns ord nog för henne!
Hon skulle ändå inte förstå dem..

Nog har hon blivit bortskämd
men mogen
och klok
och jag lyssnar lika gärna till henne
som till vem som helst.
Hon kan också berätta och uppleva
och hon är ärligare än du

Trots att hon inte förstår
varför
så har hon sett mig gråta i timmar
klappat mig tafatt på håret
låtit mig krama henne som en björn
så länge jag behövde.



Så du ska faan passa dig!!

Du rör henne inte!
Du skriker inte åt henne!

Jag hör dig aldrig mer trycka ner henne
ALDRIG MER, JAG MENAR DET FÖR FAN!!



..jag vill skona den tösen från allting..

för jag har bara en

liten syster




Övriga genrer av Skalet
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:27



Bookmark and Share


  Madde69
Gripande text som verkligen går rakt in i mitt hjärta!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet