Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts. på \"Möjliga världar\" och \"I en annan tid...\" men ni är inte tvungna att läsa dessa men ni FÅR gärna göra det :-)


Möjliga världar II

I den nionde världen
är jag inte så trött
och har inte så bråttom hem
när jag ser dig
där vid skyltfönstret med leksaker
och vi börjar prata om vår barndom
och nästa dag fikar vi ihop
och veckan därpå kysser vi varandra
och efter ett år flyttar vi ihop
och resultatet blir så småningom
den åttonde världen där jag blir morfar




Fri vers av Dionysius
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 03:57



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Intressant sätt att tänka, detta. Vad hade hänt, om inte ... ? Små val kan avgöra vårt öde. Spännande att du tänkt dig in i hur det skulle blivit och att du numrerat världarna.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius