Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kyssar

 

 

Varje ord
som smekning
mot min nakna hud

 

Varje blick
som kyssar
drömmar jag och du

 

Varje känsla
längtan
att röra vid din själ

 

Varje tanke
önskan
om närhet nu och här

 

Älskling lyssna noga
 glöm ej dessa bud
Jag känner dina tankar
din smekning av min hud

 

Du är i mina drömmar
överallt jag är
och jag kan inte önska
något annat än det här

 

Längta inte mera
du har kysst och rört min själ
hur skulle vi då kunna
vara närmre än så här

 


 




Fri vers av Nettan
Läst 1085 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-01-15 09:01



Bookmark and Share


    Iza
underbart
2007-10-02

    Tezz
Vackert! Du berör... långt där inne....
2007-07-18

  Chérie
Njutbart
2007-06-22

  aol
jag blir varm glad
2007-06-16

  aol
jag blir varm glad
2007-06-16

  marianela
Det har sagts innan och det tål att sägas igen: Vackert!
2007-06-14

  bluesatin
åh, så vackert
Jag tycker den är underbar
och känner verkligen beskrivningen
av känslorna. Jättefint målande med ord.

Bra. Lycka Till!

Mvh Eva
2007-06-14

  Nils Sondefors
En kanondikt! (Utsökt.)
Den är så vacker så vacker...

Underbara ord som flyter fram i fin harmoni.
Bokmärkes.
2007-06-14

  Bjarne Nordbö
Massvis med kärlek här. Heja.
2007-06-14

  Arcadia1
Detta kallar jag vackert!!!
...mer än så kan jag inte säga...
2007-06-13

  Nanno
underbar dikt :)...här lyser det kärlek och värme i varje ord jag läser.. mycket vackert
Kram
2007-06-02

    Mr.painter
Nakna känslor mycket fin applåd till dej
2007-05-13

    KalleLager
... och allt är som en fantastisk poprefräng... Bra! /alex b.
2007-05-06

  Patrick K
Vilken känsla! Härlig poesi!
2007-04-18

    Mattias Karlsson
Jag blir varm när jag läser det här. Måste öppna fönstret, tagga ner, tänka på... jobbet;)
2007-01-31

  sabina stark
Känns så starkt i hjärtat. Helt underbar.
2007-01-28

  Söder
Mycket vackert! Att få läsa dessa ord gör mig varm. "Varje ord som smekning mot min nakna hud" är så vackert och en fin inledning på dikten.
2007-01-20

  Nettan
Tack alla för kommentarer och hjälp till en bättre text. Ni är guld värda! *kram*
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan