Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kosmos du kan ge mig allt

Ska jag
ska jag inte
börjar bli beroende, av detta sköna som förmedlas av denne

hmm
är det bra, eller dåligt
vill ha mer

 är det bra att sitta där,
så nära

Jo det är det
jag ler nästan varje gång jag varit där


Å, så mycket kärlek, värme men också smärta och ångest, ja allt

Du presenterar allt!
Komplimanger få jag med...

Ok jag slår till

NUUUU har jag dej
och vad gör du
ger mig tuppjuck!
Ditt as
du är helt galen

hur jag än pratar med dig
smeker din svarta kropp
går det inte

tittar på dig
läser allt jag kan om dig

du vill inte ge mig det jag vill ha









ta mig ut i kosmos då

F-bannade dator!




Fri vers av M
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-01-15 11:41



Bookmark and Share


  ordterroristen
slutet är komiskt härligt! säger allt..
2007-09-17

    Kalixfreak
hah, den var väldigt fin, men annorlunda slut. :) bra skrivet!
2007-05-02

  Mikael Lövkvist
Gu' vilken härlig dikt, med ett
totalt överaskande slut :-)
2007-01-15

  Freeman
Wow!!!!!!! Så jäkla bra, underbar!!! =D
2007-01-15

  Lena K Nilsson VIP
Härlig text!
2007-01-15

  stella
Hahaha...somliga går bra om man pratar snällt och smeker dom lite. Min bil brukar va mottaglig. Men datorer är förstås inte bilar.
2007-01-15

  Söder
Vilken härlig text... och så skön slutkläm...ut i kosmos... *ler*
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

M