Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där grenarna föll till marken...

 

 

Sakta gick hon på en matta

Av rörliga skuggor

Där grenarna föll till marken

Liksom hennes blick

 

I naturen fann hon själen

Vädret gav en andning

Vinden blåste tankar fram

Mörkret fick en avsikt

 

Kom och bjud på det lilla

På det näst osedda

Vid grillade solens vingar

Ta intill din sida

 

Sagan börjar, sagan slutar

Berättaren stannar

I abrupta ord mjukt sagda

Livet på nytt 

alstrar

 

 

 

 

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 565 gånger
Publicerad 2007-01-15 22:07



Bookmark and Share


  Eline.P
Sagolikt vackert poetat!
2007-01-16

    Gyllene Varg
Smekande vackert.. vilken stämning du lyckas skapa med dessa ord.. samtidigt finns talande budskap som säkert är lika föränderliga som läsaren.. vackert.
2007-01-16

  Herr Morris
Vill kunna skriva som du!

Otroligt vackert: "Sakta gick hon på en matta
Av rörliga skuggor"
2007-01-15

  Herr Morris
Vill kunna skriva som du!

Otroligt vackert: "Sakta gick hon på en matta
Av rörliga skuggor"
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter