Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg handen mot min mun

Lägg handen mot min mun och du känner leendet i mitt hjärta.
Tänderna har glömt hur man bits.
Jag ser fukten bakom dina ögonfransar.
Nyss fungerade dina ögonlock som avskärmande draperier för din njutningsexplotion.
Total fokusering
Totalt frisläppt
Nyss släpptes dina läppar lösa på mina mest erogena punkter.
Vi har delat leende, du och jag!
Förlängt, utdraget och hjärtinnerligt.




Fri vers av E.B.A.S
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-01-15 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S