Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Tankar

när man lever i en dröm,
är man då förgången?
när man lever detta liv,
får man då det man behöver?
när man lämnar denna värld,
har man då gjort rätt?
när livet tar slut,
vad händer då?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:10



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
starka ord och tankar!
vem vet?

kanske kommer de ett liv efter detta som beskrivs som paradiset, fast å andra sidan, kanske inte...

bra skrivet!
2007-01-23

  Madjori
Min filosofi är..... ju mer glädje man skänkt i jordelivet, ju vackrare blomma i en annan värld.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist