Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Förstå

varför kunde ingen förstå,
vad som hände förr,
när allt var så uppenbart.
varför kallade ingen på hjälp,
när vi var små?
vad var det igentligen,
som hände?
minnen är inte alltid glada,
framförallt inte trista.
för vad som hände en gång,
kan ingen ändra.
varför kunde ingen förstå?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:12



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
denna berörde mig djupt!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist