Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Vad

vad har jag gjort,
för att få leva?
vad tänkte de på,
när jag blev född?
vad ville de,
att jag skulle bli?
vad tänkte de på,
när jag blev större?
vad tänkte folk,
när de fick veta?
vad tänkte de på,
när vi förrådde dem?
vad va kärlek,
i deras ögon?
vad tänker de på,
när de är borta?
vad kommer,
hända här näst?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-01-16 03:14



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
gillar speciellt delen:

"vad va kärlek,
i deras ögon?"

sorgligt men vackert skrivet!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist